• INSET LEDGE (55X50,5) 1B_L

1 / 2

Zoom In

  • INSET LEDGE (55X50,5) 1B_L

Нерѓосувачки челикСадопери

LEDGE (55×50,5) 1B

10.650,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

550/505 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

view all details

НОВО

Additional information

Димензија

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка