• 17+

1 / 2

Zoom In

  • 17+

Нерѓосувачки челикСадопери

AMALTIA PLUS (86×50) 1 3/4B

10.900,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

450/400/210mm, 300/340/180mm

Минимален Кабинет

90 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка