• kristalno bela 27018bs 2

1 / 2

Zoom In

  • kristalno bela 27018bs 2

Уни Декори

Кристално Бела 27018 BS

4.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Кант Трака

, ,