Медијапан Мат - АкрилМедијапан

Кобалт сива P353

12,150.00 ден

Brand:
Falco
Димензија

2800/1300mm

Дебелина

18.3mm

Кант Трака

22/1, 44/1

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,