• FS08

1 / 2

Zoom In

  • FS08

Уни Декори

Кашмир Y350 FS08

4.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Димензија

2800/2070 mm

Additional information

Дебелина

Кант Трака

, ,

Димензија