• csm_NM_94a57c0992
  • csm_32360_Eiche-Castell_2K519_Iconic-Grey_Raumaufnahme_dc9d5b7127

1 / 3

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992
  • csm_32360_Eiche-Castell_2K519_Iconic-Grey_Raumaufnahme_dc9d5b7127

Уни ДекориОплеменета Иверка

Металик Сива 2K519 NM

5.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,