• csm_NM_94a57c0992

1 / 2

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992

Уни ДекориОплеменета Иверка

Авокадо зелена 22458 NM

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака