• S51_picto_165_vorl_shop (1)

1 / 2

Zoom In

  • S51_picto_165_vorl_shop (1)

Шарки и додатоциОков

Intermat Push to Open шарка 165°

417,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

11.7mm

Агол на отварање

165°

Материјал

челик

Функција на меко затворање

нема

Инсталација

монтажа со клик

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација

Карактеристики

,