РачкиОков

DSK1473

200,0 ден380,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Megatehna
Материјал

метал

Боја

Антрацит, Црна, Бела

Димензии

147 mm, 297 mm, 497 mm

НОВО

Additional information

Материјал

Боја

, ,

Димензии

, ,