РачкиОков

DSK1019

240,0 ден520,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Megatehna
Материјал

метал

Боја

Црна

Димензии

224 mm, 320 mm, 512 mm, 160 mm

НОВО

Additional information

Материјал

Боја

Димензии

, , ,