• csm_K5284_44407_Raumaufnahme_9088d38c3a
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_K5284_44407_Raumaufnahme_9088d38c3a
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Рузвелт K5284 AN

5.250,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,