• csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)
  • csm_K2241_Eiche-Cordoba-Crema_42238_Beton-Art-Infinity_Detailaufnahme_RGB_af0ad96378

1 / 3

Zoom In

  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)
  • csm_K2241_Eiche-Cordoba-Crema_42238_Beton-Art-Infinity_Detailaufnahme_RGB_af0ad96378

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Кордоба Крем 2241 AN

5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Дебелина

19mm

Additional information

Димензија

Кант Трака

,

Дебелина