• csm_Stuktur_IR_Evoke_24bb55a885

1 / 2

Zoom In

  • csm_Stuktur_IR_Evoke_24bb55a885

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Eвоук Kласик К4420 IR

7.350,0 ден8.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,