• csm_SU_6f2a2f1fea

1 / 2

Zoom In

  • csm_SU_6f2a2f1fea

Уни ДекориОплеменета Иверка

Црна Синхро 2190 SU

5.600,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,