• csm_DP_2c59303393
  • csm_42364-25718_f208397e21

1 / 3

Zoom In

  • csm_DP_2c59303393
  • csm_42364-25718_f208397e21

Арт ДекориОплеменета Иверка

Бетон песок 42364 DP

6.400,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

НОВО

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,