РачкиОков

Avenio

99,0 ден383,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Димензии

128 mm, 160 mm, 192 mm, 288 mm, 352 mm, 64 mm, 96 mm

Завршна обработка

инокс, хром сјај

Additional information

Материјал

Димензии

, , , , , ,

Завршна обработка

,