• agol2
  • alu
  • pvc

1 / 4

Zoom In

  • agol2
  • alu
  • pvc

Бази/лајсни/решеткиКујнски додатоци

Агол 90 за база

45,0 ден57,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Unionplast
Завршна обработка

бела мат 10 cm, бела мат 15cm, бела сјај 10 cm, брусен алуминиум 10 cm, брусен алуминиум 15 cm, брусен инокс 10cm, брусен инокс 15cm, светла бронза 10cm, темно сива 10cm, темно сива 15cm, црна мат 10 cm, црна мат 15cm, црна сјај 10 cm