• zenga_9105743_2

1 / 2

Zoom In

  • zenga_9105743_2

РачкиОков

Zenga десна

455,0 ден530,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Димензии

192 mm

Завршна обработка

инокс, хром мат

Материјал

метал

Additional information

Димензии

Завршна обработка

,

Материјал