• csm_K5806_GT_Raumaufnahme_03_3013c0bfe3
  • csm_K5802_GT_Rapport_01b22c1aed

1 / 3

Zoom In

  • csm_K5806_GT_Raumaufnahme_03_3013c0bfe3
  • csm_K5802_GT_Rapport_01b22c1aed

Арт ДекориОплеменета Иверка

Текстил Графит К5806 GT

5.150,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 23/2, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,