• csm_BS_3c155126a6
  • csm_27166_BS_fe63e1903c

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6
  • csm_27166_BS_fe63e1903c

Уни ДекориОплеменета Иверка

Таупе 27166 BS

2.750,0 ден3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

, ,