• nikel8-2
  • nikel8-3

1 / 3

Zoom In

  • nikel8-2
  • nikel8-3

Оков за поврзувањеОков

Спојка Ф8 никел 31-39

9,5 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more