• 013M_DW

1 / 2

Zoom In

  • 013M_DW

РачкиОков

Софт 013М

80,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Poliplast
Материјал

гума, пластика, метал

Боја

Азурно плава, Жолта

НОВО

Additional information