• 1079089
 • 9080212

1 / 3

Zoom In

 • 1079089
 • 9080212

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Wing Line 780 за 2 врати

4.320,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  Сетот вклучува:
 • сет тркала за 2 врати
 • сет за 2 врати десно
 • сет за 2 врати лево
 • шина 2 м
Карактеристики:
 • горно водење
 • за дрвени врати
 • максимална тежина по крило 10кг
 • максимална висина на крило до 0.9 м само со горна шина
 • максимална висина на крило до 2.2 м со горна и долна шина
 • ширина на врата 0.4-0.5 м по крило
 • дебелина на врата 16-25 мм
read more