• EFWL230_Laufprofil_shop
 • 6fe16bbc40

1 / 3

Zoom In

 • EFWL230_Laufprofil_shop
 • 6fe16bbc40

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Wing Line 230 за 2 врати

27.540,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  Сетот вклучува:
 • сет тркала за 2 врати (4 крила)
 • сет за 2 врати десно
 • сет за 2 врати лево
 • горна шина 2.4 м (црна/бела)
Карактеристики:
 • горно водење
 • максимална тежина по крило 25кг
 • максимална висина на крило до 3м само со горна шина
 • ширина на врата 0,6м по крило
 • пригушување при затварање (опционално)
read more