• 45118
 • 46419
 • 9206500
 • 9206508
 • 9206313
 • 9169653
 • 9140438
 • 9199769

1 / 9

Zoom In

 • 45118
 • 46419
 • 9206500
 • 9206508
 • 9206313
 • 9169653
 • 9140438
 • 9199769

Системи за Лизгачки ВратиОков

Сет Top Line L за 3 врати flush

15.087,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  Сетот вклучува:
 • предна врата
 • задна врата
 • задна врата
 • сет за монтажа
 • пригушување при затворање
 • прогушување во долна зона
 • горна шина 3 м
 • долна шина 3 м
Карактеристики:
 • горно водење
 • со целосен преклоп на врати при отварање
 • за дрвени/алуминиумски врати
 • максимална тежина по врата 50кг
 • максимална висина на врата 2.6 м
 • ширина на врата 0.7-1.5 м
 • дебелина на врата 16-19 мм
read more