• Home
  • Оков
  • Sensys права шарка без пригушник
  • BB_S_H_52
  • 300201_Anschlagart_B12_5

1 / 3

Zoom In

  • BB_S_H_52
  • 300201_Anschlagart_B12_5

Шарки и додатоциОков

Sensys права шарка без пригушник

145.00 ден

Brand:
Hettich
Дијаметар на чашка

Ø35

Длабочина на чашка

12.8mm

Агол на отварање

110°

Материјал

челик

Функција на меко затворање

нема

Инсталација

монтажа со клик

view all details

Additional information

Дијаметар на чашка

Длабочина на чашка

Агол на отварање

Материјал

Функција на меко затворање

Инсталација

Карактеристики

,