• csm_NM_kamerun kafena (1)

1 / 2

Zoom In

  • csm_NM_kamerun kafena (1)

Уни ДекориОплеменета Иверка

Сенф 20241 NM

4.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,