• taupe texture img
  • csm_35252_28031_Raumaufnahme_5e5b644636
  • csm_35252_AT_Raumaufnahme_01_dd6e77c30c
  • csm_35252_AT_Raumaufnahme_a77a1c9a98

1 / 5

Zoom In

  • taupe texture img
  • csm_35252_28031_Raumaufnahme_5e5b644636
  • csm_35252_AT_Raumaufnahme_01_dd6e77c30c
  • csm_35252_AT_Raumaufnahme_a77a1c9a98

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Онтарио светол даб 35252 AT

4.750,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 28/0.8, 43/0.8

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,