• AW
  • csm_K4325_26299_Raumaufnahme_1ce3b256b8 iverka

1 / 3

Zoom In

  • AW
  • csm_K4325_26299_Raumaufnahme_1ce3b256b8 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Алпски снежен даб K4325 AW

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 29/1, 44/1

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,