• csm_SU_6f2a2f1fea
  • 65711231_2621092477910692_9180573130131767296_n

1 / 3

Zoom In

  • csm_SU_6f2a2f1fea
  • 65711231_2621092477910692_9180573130131767296_n

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Пиемонт цреша 37967 SU

4.850,0 ден8.980,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

, ,

Димензија

Кант Трака

, , ,