• 33598_DK5411_RO
  • RO
  • 33221_R01701_K5411 iverka

1 / 4

Zoom In

  • 33598_DK5411_RO
  • RO
  • 33221_R01701_K5411 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин Природен Даб K5411 RO

4,850.00 ден6,380.00 ден

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

, ,

Димензија

Кант Трака

, , ,