Розетна за кабли Ф60 пескарен алуминиум со четка

495,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 

Шифра: 1261331 Категории: , Бренд: