• 222

1 / 2

Zoom In

  • 222

ГалантеријаОков

Розетна за кабли со четка

410,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Siso
Димензија

Ф60

Состав

алуминиум

Additional information

Димензија

Состав