• InDesign_npWzKZYcYG
  • 8+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 4

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • 8+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ALAZIA 116×50 1 3/4Β 1D

14.100,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

1160/500 mm

Димензија на корито

340/420/205mm, 340/340/205mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав