• 309990_1706_PTO_Silent_46_TA
  • 309990_1706_PTO_Silent_42_TA

1 / 3

Zoom In

  • 309990_1706_PTO_Silent_46_TA
  • 309990_1706_PTO_Silent_42_TA

Шарки и додатоциОков

ПТО буткач со меко затварање

2.660,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Additional information