Шарки и додатоциОков

Пригушник на права шарка

330,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  за Intermat шарки read more

Brand:
Hettich
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Материјал

метал

Additional information

Боја

, ,

Материјал