• OrgaTray570_wss_wss_shop

1 / 2

Zoom In

  • OrgaTray570_wss_wss_shop

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер ОргаТреј 590 Разделник

122,0 ден126,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Боја

Бела

Состав

Пластика

Димензија

128 mm, 68 mm

Additional information

Боја

Состав

Димензија

,