• vo-fjoka
  • org

1 / 3

Zoom In

  • vo-fjoka
  • org

Организери за фиокиКујнски додатоци

Организер 600

330,0 ден365,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Unionplast
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Состав

Пластика

Димензија

553/498 mm

Additional information

Боја

, ,

Состав

Димензија