• csm_K4892_DP_K5280_AN_Raumaufnahme_a6e4216b06
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4892_DP_K5280_AN_Raumaufnahme_a6e4216b06
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Орев Гаспери К5280 AN

4.750,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,