• csm_AT_6d77846483
  • csm_37745_1544553bee

1 / 3

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • csm_37745_1544553bee

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Монгори Даб 37745 AT

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8, 22/2, 44/2

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , , ,