Микробранова печкаЕлектрични Апарати

Микробранова печка 30 црна

14.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  8 функции:
  • Отварач на вратата
  • Брзо одмрзнување
  • Електронски часовник
  • Експрес готвење
  • Систем за заклучување
  • Електронски потсетник
  • Скара: 1000 W
  • Лед екран
read more

Brand:
Pyramis
Димензии

595 x 390 x 395 mm

Моќност

900W

Капацитет

23 литри

Additional information

Димензии

Моќност

Капацитет