• KH_EB

1 / 2

Zoom In

  • KH_EB

Шарки и додатоциОков

Механизам за бифе

110,0 ден120,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Димензија

200 mm, 250 mm

Материјал

челик

Additional information

Димензија

,

Материјал