Лизгачи со целосно извлекување V6 4D Push to open

2.270,0 ден2.620,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални

технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.


 

Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со целосно извлекување и функција за отворање со допир  

  • Карактеристики: 
  • Функција за 4D приспособување на фиоката при инсталација 
Шифра: Не е достапно Категории: , Бренд: