• 1-2-3
  • 7+7-2

1 / 3

Zoom In

  • 1-2-3
  • 7+7-2

Корпи за отпадоциКујнски додатоци

Корпа за отпадоци 7+7 Л

840.00 ден

Brand:
Unionplast
Димензија

240/345/295 mm

Состав

Пластика

Монтажа

Лева или десна

Additional information

Димензија

Состав

Монтажа