Додатоци за садопери

Корпа моноблок за отвор 34 х 40 cm

2.470,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Димензија

32.5 х 38.5 х 9.5 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

Additional information