• 80

1 / 2

Zoom In

  • 80

Додатоци за садопери

Цедилка инокс за Елегант серија

4.050,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Димензија

45 x 20.5 x 11 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

НОВО

Additional information

Димензија

Состав