• nErochytis-Pyramis-Pyragranite-Alazia-86x50cm-1-3-4b-16 (1)

1 / 2

Zoom In

  • nErochytis-Pyramis-Pyragranite-Alazia-86x50cm-1-3-4b-16 (1)

Додатоци за садопери

Цедилка инокс

3.430,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Димензија

45 x 20.5 x 11 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

Additional information

Димензија

Состав