Додатоци за садопери

Даска за Алеа / Атена

2.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Стакло

Димензија

30.5 х 49 cm

Additional information

Состав

Димензија