Додатоци за садопери

Даска дрвена за Алеа

1.600,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Дрво

Димензија

53.5 х 31 cm

Additional information

Состав

Димензија