Додатоци за садопери

Даска моноблок за отвор 34 х 40 cm

1.100,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Дрво

Additional information

Состав